Visserij opent innovatiecentrum

De haven van Stellendam heeft sinds 26 juni een visserij-innovatiecentrum. Dit naar voorbeelden in Denemarken en Frankrijk. In een zoutwaterbassin voorzien van een zandbodem kunnen vissers er bijvoorbeeld netwerken testen, aanpassingen aan vistuig doen en nieuwe vistechnieken uitproberen. Vernieuwing zal de concurrentiepositie verder versterken, zo is de verwachting.

Visserij opent innovatiecentrum

Zoutwaterbassin voor praktijkproeven in Stellendam

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Visserij opent innovatiecentrum | Schuttevaer.nl

Visserij opent innovatiecentrum

De haven van Stellendam heeft sinds 26 juni een visserij-innovatiecentrum. Dit naar voorbeelden in Denemarken en Frankrijk. In een zoutwaterbassin voorzien van een zandbodem kunnen vissers er bijvoorbeeld netwerken testen, aanpassingen aan vistuig doen en nieuwe vistechnieken uitproberen. Vernieuwing zal de concurrentiepositie verder versterken, zo is de verwachting.

Visserij opent innovatiecentrum

Zoutwaterbassin voor praktijkproeven in Stellendam

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer