Minister voert motie voor bevrachtingswet niet uit

Demissionair minister Schultz van Infrastructuur en Milieu ziet niets in een wettelijke regeling voor bevrachters in de binnenvaart. De minister blijft hameren op meer samenwerking in de binnenvaart, zoals in coöperaties waarin de rol van de bevrachter en vervoerder zijn geïntegreerd en elkaar geen kwaad kunnen doen.

Rol bevrachter ‘geen urgent probleem’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Minister voert motie voor bevrachtingswet niet uit | Schuttevaer.nl

Minister voert motie voor bevrachtingswet niet uit

Demissionair minister Schultz van Infrastructuur en Milieu ziet niets in een wettelijke regeling voor bevrachters in de binnenvaart. De minister blijft hameren op meer samenwerking in de binnenvaart, zoals in coöperaties waarin de rol van de bevrachter en vervoerder zijn geïntegreerd en elkaar geen kwaad kunnen doen.

Rol bevrachter ‘geen urgent probleem’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer