EMOpl@n Binnenvaart ligt eruit

EMOpl@n Binnenvaart, de webpagina waarop overslagbedrijf EMO de ingedeelde schepen laat zien, geeft sinds 18 februari geen gegevens meer over te laden binnenvaartschepen. ‘Wegens technisch onderhoud tijdelijk niet beschikbaar’, staat er op de site.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Deel dit artikel

Reacties (26)

  • Het is zo jammer dat er toch nog schippers zijn die de hele actie van Anton van Megen verkeerd oppakken.Iedereen weet nu inmiddels dat de vrachttarieven van deze kolenreizen gewoon te laag zijn.Ja dat anton van megen deze schippers gaat opbellen alleen om advies te geven over een normale vrachttarief daar is toch niks verkeerd mee bedoeld. Het heeft helemaal niks te maken dat je nu iedereen in de gaten gaat houden,want dit gebeurt al het hele jaar op de rivier met andere schepen.Kijk maar naar het orderstation xanten.Het is niet alleen voor nu maar ook in de toekomst als er weer opvolgers moeten komen.Het verbaas mij dat de banken hun kop in het zand steken en niet inzien dat als er te weinig of helemaal niets verdient wordt dit ook grote gevolgen gaat krijgen in de toekomst.Ik hoop nog steeds dat wat anton van megen onderneemt motivatie geeft aan iedereen,want wat nu gebeurd met de steeds naar onder gaande vrachtprijzen wordt ook iedereen moedeloos van.

    Geplaatst door: jan op
  • Lees regelmatig de stukjes over de slechte prijze die jullie krijgen voor de vracht. Enige jaren geleden zijn grafische bedrijven steeds goedkoper, lees tegen kostprijs, gaan drukken. Afgelopen jaren zie je het resultaat de één na de ander gaat failliet…Mensen worden op straat gegooid en zijn hun baan kwijt. En dit alleen omdat de heren werkgvers het niet samen eens zijn over minimale prijzen. Goedkoper en nog eens goedkoper kon het allemaal tot er geen cent meer werd verdient en dan is het te laat… Wat er in nerland mist is dat mensen solidair met elkaar zijn, het is ieder voor zich en god voor ons allen… Maar niet heus.

    Geplaatst door: lucas op
  • Tis echt triest hoe de hele binnenvaart hierop reageert. Iedereen zal beter moeten weten en zijn eigen plan moeten trekken…

    Geplaatst door: schipper op
  • wat zijn jullie toch een stel laffe mensen om een reactie te plaatsen en daarbij niet je eigen naam te gebruiken. stelletje huichelaars !!!!!!!!

    Geplaatst door: Fred op
  • Beste meneer tegenstander ,u bent een korte termijndenker.
    Wat heeft u nu effectief verdient?
    U gebluf dat u nu een euro meer heeft is nergens op gebaseerd.Het betekent eigenlijk dat uw bevrachter u al die tijd genaaid heeft.
    Er is een verschil tussen actievoeren en solidair zijn.
    Beter 1 betere reis ,dan 2 shitreizen .wel eens naar slijtage en werkuren gekeken.
    Droom maar rustig verder

    Geplaatst door: tineke op
  • ik ben in ieder geval al lid!!!

    Geplaatst door: beunhaas op
  • Als de reacties door buitenstaanders wordt gelezen, wat moeten die dan wel niet denken. Een zielige vertoning die binnenvaart? Totaal geen respect voor andere mensen? Wordt met de dag erger. Of je nou de EUBO steunt of niet het is fijn dat er toch mensen zijn die wel samen willen werken om te kunnen overleven. even over de emo site.. Zo’n groot bedrijf en dan een site die het al dagen niet doet… Zet je toch wel beetje aan het denken. Succes ieder en denk aan jullie hart

    Geplaatst door: Crisis proef? op
  • 135m,gaan we mekaar bedreigen??

    Geplaatst door: keiharde 25cm op
  • Goedemiddag,

    De eubo tegenstander kan ok zijn naam en schip wel zeggen, heb lef en zeg wie je bent.
    de site weet toch wie wat schrijft dus dan kunnen we het ok even na gaan.

    Geplaatst door: 135m op
  • hallo lezers
    Hebben er ook mensen gereageerd die echt zelf gebeld zijn?Je kan het namelijk ook bedreigend vinden omdat jezelf ook weet dat anderen hun best doen de vrachtprijs omhoog te krijgen en jij ligt te laden.Dat moet ieder zelf weten,maar dat wil NIET zeggen dat als de telefoon gaat en je vragen gesteld wordt dat dit DREIGEND is.Je kan het wel zo voelen dus moet je je afvragen bij je eigen waarom dat is!Als je voor je eigen weet dat je goed bezig bent sta die man gewoon te woord wat is daar mis mee?Het is altijd al zo geweest dat mensen om hun woorden kracht bij te zetten situaties graag overdrijven.Beter zou zijn het met elkaar eens want iedereen aan de kant van de schipper heeft er baat bij dat er weer eens wat menswaardiger met de schipper wordt omgegaan.

    Geplaatst door: mvg BG op
  • even een kleine correctie op bovenstaande tekst: Ik heb gezegd dat de bevrachters het niet leuk vinden dat wij de schippers bellen. In die gesprekken intimideer ik mensen niet maar tracht ze te overtuigen. En als ze niet willen praten wens ik ze een prettige dag. Er is in al die gesprekken geen onvertogen woord gevallen, maar ja we zijn dan ook geen van tweeën anoniem, niet de schipper en ik niet. Was dat hier op deze site ook maar het geval dan was het commentaar van iets hoger niveau.

    Geplaatst door: anton van megen op
  • er zal van alles worden gedaan om de vrachten laag te houden,het rotste is ze zullen winnen en we zullen blijven varen aan die vrachten als we onze krachten niet samen spannen.
    sjaak jansen van bootje bootje

    Geplaatst door: sjaak op
  • Droom maar lekker verder en maak je over mij geen zorgen.

    Succes verder met je EUBO, einde discussie.

    Geplaatst door: tegenstander op
  • Tegenstander, jij 3 reizen gedaan terwijl de rest stil ligt.
    Dan heb je net zoveel verdiend als hun ook niks hahahahaha

    Geplaatst door: Alex op
  • heb vandaag met een voor bevrachter gesproken en die beweerde zelf dat de koppelverbanden en de 135 meters de vracht verpesten , dus het klopt helemaal . maar die bevrachter vertelde ook wat de nederlandsebevrachter er tussen uit plukken aan vracht.
    nou eubo ga vooral je gang ik vind het een hele goede actie.
    moest op grote schaal gehoor aan gegeven worden . kunnen de bevrachters verder gaan met beunschepen bellen of ze a.u.b kolen willen vervoeren. de zand en grint begint straks ook weer . haha.succes EUBO !!!!

    Geplaatst door: schipper op
  • Ik vind het erg dat
    er door EUBO leden met fysiek geweld gedreigd word, we zijn weer 18 jaar terug toen er voor NZ gestaakt werd en er veel geweld was.
    Ik wil alle EUBO leden vragen; kijk eens in je verleden of dat van je ouders
    cq. werkgever hebben die vroeger meegestaakt om beurzen en toerbeurten te behouden? Nu, ik wel
    en heb me daarna voorgenomen hier NOOIT meer aan mee te doen. En toen was er iets om voor te strijden. Als je in de EUBO gelooft geloof je in sprookjes!

    Geplaatst door: tegenstander op
  • op internaat gehoord dat de mensen die op de site van de EMO staan gebeld waren door anton van megen en daar stevig vana baalden (ze voelen zich in de gaten gehouden), en daarna tijdens het varen worden ze nog opgeroepen door andere schippers wat ze in hemels naam aan het doen zijn om voor deze vrachten te varen. diverse eigenaars/kapteins hebben hun klacht neergelegd bij hun gevrachters dat ze niet vermeld wilden worden op de site van de EMO, maar best wilden laadden. dit is wel een heel sterk staltje van STRUISVOGEL POLITIEK

    Geplaatst door: anoniem op
  • Ik geloof wel dat de Emo de schepen nog wel wegkrijgt, anders hadden op Bargelink wel meer kolenreizen aangeboden gestaan en daar is absoluut geen sprake van! Wij hebben overigens vandaag ook nog steeds aangeboden voor 4,50, geweigerd uiteraard, doen we al een half jaar!

    Geplaatst door: sv op
  • Weiger te laden als de site niet in orde is. Het is meteen een goede test of eubo werkt.
    Meedenker.

    Geplaatst door: knielen op
  • leuke it afdeling de website is gemaakt door iemand anders http://www.oil4.biz/portfolio_webdesign vandaar dat het zolang duurt nu ze zelf iets willen veranderen

    Geplaatst door: ikbenblij op
  • Nieuw personeel op de IT afdeling zou ik zeggen… wat een broodje aap verhaal!
    De bedreigingen naar “een tegenstander” vind ik niet kunnen, houd de eer aan jezelf en verlaag je niet tot bedreigingen. Het is een algemeen feit dat er altijd mensen zullen zijn die gewoon doorvaren, dat is in het verleden niet anders geweest, je kunt ze niet dwingen om stil te liggen. Als de pinpas na twee weken stilliggen geen geld meer geeft wie gaat dan de boodschappen halen???

    Geplaatst door: neutraal op
  • Ze zeggen het zelf al,in de gaten gehouden worden!!!

    Ja logisch niet iedereen zit op het telefoontje te wachten van de Eubo als jij bij de emo aan het laden bent.
    Het is ieder zijn eigen keuze!!

    Geplaatst door: johan op
  • Ga er maar vanuit dat deze tegenstander iemand is die zich gewoon zit te vervelen en dat dit niet serieus is.
    mocht dit wel het geval zijn, dan gelieve tegenstander,contact op te nemen met een goede psychiater.Met een paar goede sessies bent U misschien nog te redden.

    Geplaatst door: Toontje op
  • maak je niet druk jongens die tegenstander is een bevrachter die probeert te provoceren en zo een reactie los te maken en andere ervan te weerhouden eubo lid te worden.

    hoor al van diverse bevrachters dat ze helemaal niet blij zijn met de eubo dus: HET WERKT.

    p.s mocht dit toch serieus een schipper zijn dan is het er eentje die erom vraagt om dadelijk een paar tanden te missen.

    Geplaatst door: eubo voorstander op
  • Ik ben ook blij met de EUBO heb al een euro meer als vorige reis, volhouden jongens dan heb ik straks drie reizen gedaan en jullie liggen nog leeg. HAHAHA!

    Geplaatst door: een tegenstander op
  • de eubo windt steeds meer terrein!!!
    3 hoeratjes voor de eubo HOERA HOERA HOERA

    Geplaatst door: eubo voorstander op

Reageer

EMOpl@n Binnenvaart ligt eruit | Schuttevaer.nl

EMOpl@n Binnenvaart ligt eruit

EMOpl@n Binnenvaart, de webpagina waarop overslagbedrijf EMO de ingedeelde schepen laat zien, geeft sinds 18 februari geen gegevens meer over te laden binnenvaartschepen. ‘Wegens technisch onderhoud tijdelijk niet beschikbaar’, staat er op de site.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Deel dit artikel

Reacties (26)

  • Het is zo jammer dat er toch nog schippers zijn die de hele actie van Anton van Megen verkeerd oppakken.Iedereen weet nu inmiddels dat de vrachttarieven van deze kolenreizen gewoon te laag zijn.Ja dat anton van megen deze schippers gaat opbellen alleen om advies te geven over een normale vrachttarief daar is toch niks verkeerd mee bedoeld. Het heeft helemaal niks te maken dat je nu iedereen in de gaten gaat houden,want dit gebeurt al het hele jaar op de rivier met andere schepen.Kijk maar naar het orderstation xanten.Het is niet alleen voor nu maar ook in de toekomst als er weer opvolgers moeten komen.Het verbaas mij dat de banken hun kop in het zand steken en niet inzien dat als er te weinig of helemaal niets verdient wordt dit ook grote gevolgen gaat krijgen in de toekomst.Ik hoop nog steeds dat wat anton van megen onderneemt motivatie geeft aan iedereen,want wat nu gebeurd met de steeds naar onder gaande vrachtprijzen wordt ook iedereen moedeloos van.

    Geplaatst door: jan op
  • Lees regelmatig de stukjes over de slechte prijze die jullie krijgen voor de vracht. Enige jaren geleden zijn grafische bedrijven steeds goedkoper, lees tegen kostprijs, gaan drukken. Afgelopen jaren zie je het resultaat de één na de ander gaat failliet…Mensen worden op straat gegooid en zijn hun baan kwijt. En dit alleen omdat de heren werkgvers het niet samen eens zijn over minimale prijzen. Goedkoper en nog eens goedkoper kon het allemaal tot er geen cent meer werd verdient en dan is het te laat… Wat er in nerland mist is dat mensen solidair met elkaar zijn, het is ieder voor zich en god voor ons allen… Maar niet heus.

    Geplaatst door: lucas op
  • Tis echt triest hoe de hele binnenvaart hierop reageert. Iedereen zal beter moeten weten en zijn eigen plan moeten trekken…

    Geplaatst door: schipper op
  • wat zijn jullie toch een stel laffe mensen om een reactie te plaatsen en daarbij niet je eigen naam te gebruiken. stelletje huichelaars !!!!!!!!

    Geplaatst door: Fred op
  • Beste meneer tegenstander ,u bent een korte termijndenker.
    Wat heeft u nu effectief verdient?
    U gebluf dat u nu een euro meer heeft is nergens op gebaseerd.Het betekent eigenlijk dat uw bevrachter u al die tijd genaaid heeft.
    Er is een verschil tussen actievoeren en solidair zijn.
    Beter 1 betere reis ,dan 2 shitreizen .wel eens naar slijtage en werkuren gekeken.
    Droom maar rustig verder

    Geplaatst door: tineke op
  • ik ben in ieder geval al lid!!!

    Geplaatst door: beunhaas op
  • Als de reacties door buitenstaanders wordt gelezen, wat moeten die dan wel niet denken. Een zielige vertoning die binnenvaart? Totaal geen respect voor andere mensen? Wordt met de dag erger. Of je nou de EUBO steunt of niet het is fijn dat er toch mensen zijn die wel samen willen werken om te kunnen overleven. even over de emo site.. Zo’n groot bedrijf en dan een site die het al dagen niet doet… Zet je toch wel beetje aan het denken. Succes ieder en denk aan jullie hart

    Geplaatst door: Crisis proef? op
  • 135m,gaan we mekaar bedreigen??

    Geplaatst door: keiharde 25cm op
  • Goedemiddag,

    De eubo tegenstander kan ok zijn naam en schip wel zeggen, heb lef en zeg wie je bent.
    de site weet toch wie wat schrijft dus dan kunnen we het ok even na gaan.

    Geplaatst door: 135m op
  • hallo lezers
    Hebben er ook mensen gereageerd die echt zelf gebeld zijn?Je kan het namelijk ook bedreigend vinden omdat jezelf ook weet dat anderen hun best doen de vrachtprijs omhoog te krijgen en jij ligt te laden.Dat moet ieder zelf weten,maar dat wil NIET zeggen dat als de telefoon gaat en je vragen gesteld wordt dat dit DREIGEND is.Je kan het wel zo voelen dus moet je je afvragen bij je eigen waarom dat is!Als je voor je eigen weet dat je goed bezig bent sta die man gewoon te woord wat is daar mis mee?Het is altijd al zo geweest dat mensen om hun woorden kracht bij te zetten situaties graag overdrijven.Beter zou zijn het met elkaar eens want iedereen aan de kant van de schipper heeft er baat bij dat er weer eens wat menswaardiger met de schipper wordt omgegaan.

    Geplaatst door: mvg BG op
  • even een kleine correctie op bovenstaande tekst: Ik heb gezegd dat de bevrachters het niet leuk vinden dat wij de schippers bellen. In die gesprekken intimideer ik mensen niet maar tracht ze te overtuigen. En als ze niet willen praten wens ik ze een prettige dag. Er is in al die gesprekken geen onvertogen woord gevallen, maar ja we zijn dan ook geen van tweeën anoniem, niet de schipper en ik niet. Was dat hier op deze site ook maar het geval dan was het commentaar van iets hoger niveau.

    Geplaatst door: anton van megen op
  • er zal van alles worden gedaan om de vrachten laag te houden,het rotste is ze zullen winnen en we zullen blijven varen aan die vrachten als we onze krachten niet samen spannen.
    sjaak jansen van bootje bootje

    Geplaatst door: sjaak op
  • Droom maar lekker verder en maak je over mij geen zorgen.

    Succes verder met je EUBO, einde discussie.

    Geplaatst door: tegenstander op
  • Tegenstander, jij 3 reizen gedaan terwijl de rest stil ligt.
    Dan heb je net zoveel verdiend als hun ook niks hahahahaha

    Geplaatst door: Alex op
  • heb vandaag met een voor bevrachter gesproken en die beweerde zelf dat de koppelverbanden en de 135 meters de vracht verpesten , dus het klopt helemaal . maar die bevrachter vertelde ook wat de nederlandsebevrachter er tussen uit plukken aan vracht.
    nou eubo ga vooral je gang ik vind het een hele goede actie.
    moest op grote schaal gehoor aan gegeven worden . kunnen de bevrachters verder gaan met beunschepen bellen of ze a.u.b kolen willen vervoeren. de zand en grint begint straks ook weer . haha.succes EUBO !!!!

    Geplaatst door: schipper op
  • Ik vind het erg dat
    er door EUBO leden met fysiek geweld gedreigd word, we zijn weer 18 jaar terug toen er voor NZ gestaakt werd en er veel geweld was.
    Ik wil alle EUBO leden vragen; kijk eens in je verleden of dat van je ouders
    cq. werkgever hebben die vroeger meegestaakt om beurzen en toerbeurten te behouden? Nu, ik wel
    en heb me daarna voorgenomen hier NOOIT meer aan mee te doen. En toen was er iets om voor te strijden. Als je in de EUBO gelooft geloof je in sprookjes!

    Geplaatst door: tegenstander op
  • op internaat gehoord dat de mensen die op de site van de EMO staan gebeld waren door anton van megen en daar stevig vana baalden (ze voelen zich in de gaten gehouden), en daarna tijdens het varen worden ze nog opgeroepen door andere schippers wat ze in hemels naam aan het doen zijn om voor deze vrachten te varen. diverse eigenaars/kapteins hebben hun klacht neergelegd bij hun gevrachters dat ze niet vermeld wilden worden op de site van de EMO, maar best wilden laadden. dit is wel een heel sterk staltje van STRUISVOGEL POLITIEK

    Geplaatst door: anoniem op
  • Ik geloof wel dat de Emo de schepen nog wel wegkrijgt, anders hadden op Bargelink wel meer kolenreizen aangeboden gestaan en daar is absoluut geen sprake van! Wij hebben overigens vandaag ook nog steeds aangeboden voor 4,50, geweigerd uiteraard, doen we al een half jaar!

    Geplaatst door: sv op
  • Weiger te laden als de site niet in orde is. Het is meteen een goede test of eubo werkt.
    Meedenker.

    Geplaatst door: knielen op
  • leuke it afdeling de website is gemaakt door iemand anders http://www.oil4.biz/portfolio_webdesign vandaar dat het zolang duurt nu ze zelf iets willen veranderen

    Geplaatst door: ikbenblij op
  • Nieuw personeel op de IT afdeling zou ik zeggen… wat een broodje aap verhaal!
    De bedreigingen naar “een tegenstander” vind ik niet kunnen, houd de eer aan jezelf en verlaag je niet tot bedreigingen. Het is een algemeen feit dat er altijd mensen zullen zijn die gewoon doorvaren, dat is in het verleden niet anders geweest, je kunt ze niet dwingen om stil te liggen. Als de pinpas na twee weken stilliggen geen geld meer geeft wie gaat dan de boodschappen halen???

    Geplaatst door: neutraal op
  • Ze zeggen het zelf al,in de gaten gehouden worden!!!

    Ja logisch niet iedereen zit op het telefoontje te wachten van de Eubo als jij bij de emo aan het laden bent.
    Het is ieder zijn eigen keuze!!

    Geplaatst door: johan op
  • Ga er maar vanuit dat deze tegenstander iemand is die zich gewoon zit te vervelen en dat dit niet serieus is.
    mocht dit wel het geval zijn, dan gelieve tegenstander,contact op te nemen met een goede psychiater.Met een paar goede sessies bent U misschien nog te redden.

    Geplaatst door: Toontje op
  • maak je niet druk jongens die tegenstander is een bevrachter die probeert te provoceren en zo een reactie los te maken en andere ervan te weerhouden eubo lid te worden.

    hoor al van diverse bevrachters dat ze helemaal niet blij zijn met de eubo dus: HET WERKT.

    p.s mocht dit toch serieus een schipper zijn dan is het er eentje die erom vraagt om dadelijk een paar tanden te missen.

    Geplaatst door: eubo voorstander op
  • Ik ben ook blij met de EUBO heb al een euro meer als vorige reis, volhouden jongens dan heb ik straks drie reizen gedaan en jullie liggen nog leeg. HAHAHA!

    Geplaatst door: een tegenstander op
  • de eubo windt steeds meer terrein!!!
    3 hoeratjes voor de eubo HOERA HOERA HOERA

    Geplaatst door: eubo voorstander op

Reageer