Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

BLN vraagt ligplaatsplan voor als vloot tegen de kant moet

Koninklijke BLN-Schuttevaer heeft Rijkswaterstaat gevraagd te kijken naar maatregelen voor als een groot deel van de binnenvaartvloot stilvalt. Als dat gebeurt is het het huidige aantal ligplaatsen waarschijnlijk ruimschoots onvoldoende. BLN heeft de vraag vorige week al voorgelegd bij Rijkswaterstaat.

1 / 1
‘Onze grootste zorg is dat het personeel gezond blijft’, zegt directeur Willem de Jong van Rederij De Jong. Omdat het bedrijf alleen met Nederlands personeel vaart zijn er geen aflosproblemen. (Foto rederijdejong.nl)

‘Onze grootste zorg is dat het personeel gezond blijft’, zegt directeur Willem de Jong van Rederij De Jong. Omdat het bedrijf alleen met Nederlands personeel vaart zijn er geen aflosproblemen. (Foto rederijdejong.nl)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook