Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

MAX Vandaag vaart mee in webserie ‘Denkend aan Holland’

HILVERSUM

Vanaf maandag 21 oktober 2019 is de nieuwe serie ‘Denkend aan Holland: BINNENVAART’ te zien op MAX Vandaag en NPO Start. In de 9-delige ‘web-only’ vaart Elles de Bruin mee op drie binnenvaartschepen in Nederland, België en Duitsland.

1 / 1
De 9-delige serie Denkend aan Holland: BINNENVAART is te zien vanaf maandag 21 oktober 2019, elke maandag, vanaf 16.00 uur op MAX Vandaag en NPO Start. (Beeld uit de serie)

De 9-delige serie Denkend aan Holland: BINNENVAART is te zien vanaf maandag 21 oktober 2019, elke maandag, vanaf 16.00 uur op MAX Vandaag en NPO Start. (Beeld uit de serie)

Met het schip Si-Ca vaart Elles van Den Haag naar Amsterdam, met de Sjouwer van Germersheim naar Antwerpen en met de Martinique van Rotterdam naar Hengelo. De webserie BINNENVAART geeft een beeld van de binnenvaart als beroep, de prachtige natuur en de gasten en bewoners aan boord.

Beroepsvaart

In de serie, die het best te omschrijven is als een mix van reality- en slow-tv, veel prachtige droneshots van een waterrijk landschap. De kijker krijgt toegang tot de wereld van de beroepsvaart. De schippers, gezinnen en andere meevarenden vertellen hun verhaal en laten zien hoe het is om letterlijk altijd onderweg te zijn. (DvdM)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook