Advies BSU vergt waterdichte schotten na aanvaring No 5 Elbe

Het dringende advies van de Bundesstelle für Seeunfalluntersuchung (BSU), om traditionele schepen te voorzien van waterdichte schotten, inclusief aanvaringsschotten, is een volgende aanslag op het voortbestaan van deze schepen. Dat zegt vicevoorzitter Nikolaus Kern van het Dachverband der deutschen Traditionsschiffe. ‘Dit is een zware tegenvaller.’ 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Advies BSU vergt waterdichte schotten na aanvaring No 5 Elbe | Schuttevaer.nl

Advies BSU vergt waterdichte schotten na aanvaring No 5 Elbe

Het dringende advies van de Bundesstelle für Seeunfalluntersuchung (BSU), om traditionele schepen te voorzien van waterdichte schotten, inclusief aanvaringsschotten, is een volgende aanslag op het voortbestaan van deze schepen. Dat zegt vicevoorzitter Nikolaus Kern van het Dachverband der deutschen Traditionsschiffe. ‘Dit is een zware tegenvaller.’ 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer