Hijstechniek

Octo Coupling genomineerd voor Heavy Lift Award

Als het aan Fastro in het Noord-Hollandse De Goorn ligt, gaat de Octo Coupling, het koppelstuk voor High Performance Softslings waarmee zware buizen zoals monopiles worden gehesen, de markt stormenderhand veroveren. De nominatie voor de Heavy Lift Award 2023 van het toonaangevende blad Heavy Lift & Project Forwarding International (HLPFI) is een teken dat Fastro goed bezig is op de internationale markt.

Fastro riggers
Twee riggers bevestigen onder een monopile de softslings aan de Octo Coupling. Tussen de twee zijplaten zit 160 mm ruimte. Daar kan de sling om de as worden gelegd. Op de Octo een plaat kunststof voor de drukverdeling. Foto Enduro Fastro

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Octo Coupling genomineerd voor Heavy Lift Award | Schuttevaer.nl
Hijstechniek

Octo Coupling genomineerd voor Heavy Lift Award

Als het aan Fastro in het Noord-Hollandse De Goorn ligt, gaat de Octo Coupling, het koppelstuk voor High Performance Softslings waarmee zware buizen zoals monopiles worden gehesen, de markt stormenderhand veroveren. De nominatie voor de Heavy Lift Award 2023 van het toonaangevende blad Heavy Lift & Project Forwarding International (HLPFI) is een teken dat Fastro goed bezig is op de internationale markt.

Fastro riggers
Twee riggers bevestigen onder een monopile de softslings aan de Octo Coupling. Tussen de twee zijplaten zit 160 mm ruimte. Daar kan de sling om de as worden gelegd. Op de Octo een plaat kunststof voor de drukverdeling. Foto Enduro Fastro

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer