Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Dubbele première op Tenerife: Anthony Veder bunkert Aidanova

TENERIFE

De Coral Methane van Anthony Veder heeft op de rede van Tenerife de Aidaonova voor de eerste keer gebunkerd. De Aidanova is het eerste cruiseschip ter wereld dat volledig op LNG draait, voor de Coral Methane was het de eerste levering sinds de ombouw van ethyleen/LNG tanker naar LNG bunkerschip.

1 / 1
Dubbele première op Tenerife: Anthony Veder bunkert Aidanova

Dubbele première op Tenerife: Anthony Veder bunkert Aidanova

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook