Scrubber-hausse op gang

Nog een kleine anderhalf jaar te gaan voordat wereldwijd de Sulphur Cap, de drastische beperking van de maritieme zwaveluitstoot ingaat, en nu komen de scrubber-bestellingen echt flink op gang. De ene na de andere leverancier meldt de ontvangst van grote orders. Zoals de order van 170 miljoen euro die Wärtsilä onlangs kreeg van ‘een grote Europese containerrederij’. Het betreft volgens insiders MSC.

Scrubber-hausse op gang

Retrofit-inbouwmogelijkheden lijken krap te worden

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Scrubber-hausse op gang | Schuttevaer.nl

Scrubber-hausse op gang

Nog een kleine anderhalf jaar te gaan voordat wereldwijd de Sulphur Cap, de drastische beperking van de maritieme zwaveluitstoot ingaat, en nu komen de scrubber-bestellingen echt flink op gang. De ene na de andere leverancier meldt de ontvangst van grote orders. Zoals de order van 170 miljoen euro die Wärtsilä onlangs kreeg van ‘een grote Europese containerrederij’. Het betreft volgens insiders MSC.

Scrubber-hausse op gang

Retrofit-inbouwmogelijkheden lijken krap te worden

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer