Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Niets geleerd van ramp met Tricolor

DEN HELDER

De aanvaring en het in korte tijd zinken van de autocarrier Baltic Ace heeft in scheepvaartkringen de herinnering boven gebracht aan een soortgelijk ongeval met de Tricolor in het Engels Kanaal, nu precies 10 jaar geleden. Ook toen werd snel duidelijk dat het met de lekstabiliteit van zogeheten pure car carriers (PCC’s) slecht was gesteld. Veel lijkt sindsdien niet veranderd.

1 / 1
Niets geleerd van ramp met Tricolor

Niets geleerd van ramp met Tricolor

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook