Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Sluit je aan bij een coöperatie

OUDERKERK A/D IJSSEL

Het lukt Harm Jan van der Ham (38 jaar) en zijn vrouw Willemieke (39) steeds om met voldoende en goed personeel te varen op ‘Bij heel veel mensen is de binnenvaart compleet onbekend, en onbekend maakt onbemind’, zo laat Harm Jan weten. Zelf komt hij uit een schippersfamilie en kent de binnenvaart op zijn duimpje.

1 / 2
Harm Jan en Willemieke hebben twee dochters; Hannah van twaalf en Rhodé van negen maanden. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Harm Jan en Willemieke hebben twee dochters; Hannah van twaalf en Rhodé van negen maanden. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • C.J.J. le Sage

    Zonder veel commentaar te leveren zie ik nu in de corona tijd ook steeds meer mensen die lid zijn van een coöperatie het werk weg varen van de spot markt. Wees dan ook consequent en doe alleen het werk van de operatie en ga niet op de spot markt zoeken Dat is niet persoonlijk bedoeld maar naar de coöperatie toe en geef eerlijk toe dat het ook daar niet goed werkt.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook