Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Bewondering voor ritme Citius

Vlissingen

Waar ze ook verschijnt, de sleepboot Citius is een publiekstrekker. De boot van Cees en Anita van Dongen nam afgelopen zomer deel aan diverse evenementen waar het publiek een kijkje in de machinekamer kon nemen. Daar staat de MAN G3VU42 met 130 stationaire toeren een rustgevend ritme te draaien met veel zichtbare bewegende delen.

1 / 2
Een spuitje hier, een spuitje daar voor de MAN G3VU42. (Foto Willem de Niet)

Een spuitje hier, een spuitje daar voor de MAN G3VU42. (Foto Willem de Niet)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook