Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Stinis Holland: Wedloop om voorop te blijven

Krimpen aan de Lek

De spreaders van het familiebedrijf Stinis, met productielocaties in Krimpen aan de Lek en Maleisië, vind je op containerterminals overal ter wereld. Dat wil Stinis graag zo houden. Door continu te investeren in onderzoek en ontwikkeling probeert het de concurrentie steeds een stap voor te zijn. Vooral van China.

1 / 1
Algemeen directeur Bert de Bever van familiebedrijf Stinis. (Foto Dick den Braber)

Algemeen directeur Bert de Bever van familiebedrijf Stinis. (Foto Dick den Braber)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook