Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

In het ritme van het kanaal

Mijn eerste actieve kennismaking met de binnenvaart was in 1974. Mijn achterbuurman was schipper. Hij voer met het 1950 ton grote sleepschip Maro zand van Kerkdriel naar Terneuzen. Vanwege de kinderen was zijn gezin aan land gegaan. Maar Martin – zo heette de buurman – bleef varen. En ik mocht mee naar Gent.

1 / 3
In het ritme van het kanaal

In het ritme van het kanaal

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook