Werken voor een grijpstuiver

Cees van den Heuvel vaart samen met zijn vrouw Brygida op de kempenaar Nescio. Varen bevalt hem, maar de nieuwe scheepseisen en de moeite die een schipper moet doen om een fatsoenlijk inkomen te vergaren staan hem steeds meer tegen. ‘Werk hebben we in de binnenvaart minder hard nodig dan een beter inkomen’, constateert hij.

Werken voor een grijpstuiver

Geen kopers voor kempenaar Nescio

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Werken voor een grijpstuiver | Schuttevaer.nl

Werken voor een grijpstuiver

Cees van den Heuvel vaart samen met zijn vrouw Brygida op de kempenaar Nescio. Varen bevalt hem, maar de nieuwe scheepseisen en de moeite die een schipper moet doen om een fatsoenlijk inkomen te vergaren staan hem steeds meer tegen. ‘Werk hebben we in de binnenvaart minder hard nodig dan een beter inkomen’, constateert hij.

Werken voor een grijpstuiver

Geen kopers voor kempenaar Nescio

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer