Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

‘Ik zit in een Catch 22-situatie’

De tweemasttjalk SilhoueT van charterschipper Albertjan Dijk heeft sinds 2010 niet meer met passagiers gevaren, omdat een surveyor van zijn verzekering het veiligheidscertificaat onterecht niet voor verlenging zou hebben ingenomen. En nadat een Duitse gast zich over Dijk had beklaagd, zou de BBZ de boekingskantoren hebben ingelicht dat de SilhoueT ongecertificeerd vaart. Sindsdien ligt de tjalk aan de chartersteiger in de Amsterdamse Houthaven te roesten.

1 / 1
'Ik zit in een Catch 22-situatie'

'Ik zit in een Catch 22-situatie'

Zonder certificaat van onderzoek geen werk

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook