Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Teruggegeven Multratug 28 bij Iskes in herkansing

DEN HELDER/IJMUIDEN

Maandenlang lag de Multratug 28 bij Damen Shipyards Den Helder langs de kade afgemeerd. Deze sleper van het nieuwe type Damen ASD 2810 Hybrid bleek namelijk niet te voldoen en is inmiddels door eigenaar Multraship Towage & Salvage uit Terneuzen weer teruggegeven aan de bouwer. Iskes Towage & Salvage uit IJmuiden gaat er nu mee in de herkansing.

1 / 1
Teruggegeven Multratug 28 naar Iskes

Teruggegeven Multratug 28 naar Iskes

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook