Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Jan De Nul investeert in waterinjectieschepen

AALST

De PaxOcean-werf in Singapore heeft de eerste van drie grote zeevarende waterinjectiebaggervaartuigen opgeleverd aan de Belgische Jan De Nul Group. Het schip gaat als Giovanni Venturi direct in Argentinië aan de slag.

1 / 1
De Giovanni Venturi is de eerste van de drie waterinjectieschepen van Jan De Nul. (Foto Jan De Nul)

De Giovanni Venturi is de eerste van de drie waterinjectieschepen van Jan De Nul. (Foto Jan De Nul)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook