Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Raad De Fryske Marren stemt tegen zandwinning IJsselmeer

JOURE

De gemeenteraad van De Fryske Marren heeft woensdagavond 13 februari een streep gehaald door de plannen van Royal Smals voor grootschalige zandwinning op het IJsselmeer. Aan de stemming ging een maandenlang lobbytraject vooraf door tegenstanders, zoals de Nederlandse Vissersbond. De switch van coalitiepartij FNP in de raad gaf uiteindelijk de doorslag.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook