Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuw leven voor oud booreiland Neddrill

VLISSINGEN

Het bijna 40 jaar oude zelfheffende booreiland Haeva (ex Paragon HZ 1 – ex Neddrill 4) wordt niet gesloopt, maar opnieuw in bedrijf gesteld. De boorunit is hiervoor aan de trossen van de Union Princess, Multratug 4 en Brent van Esbjerg naar Vlissingen gesleept en in de Westhofhaven afgemeerd.

1 / 1
Nieuw leven voor oud booreiland Neddrill

Nieuw leven voor oud booreiland Neddrill

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook