Minister pakt ‘harde laag’ bij Nijmegen snel aan

De ‘harde laag’ in de Waal bij Nijmegen wordt afgevlakt, waardoor de kans kleiner wordt dat schepen bij laag water contact maken en beschadigd raken. Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat trekt in totaal 7,7 miljoen euro uit voor verbeteringen, heeft ze de Tweede Kamer in een brief laten weten.

Langdurig laag water zorgde voor een (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Minister pakt ‘harde laag’ bij Nijmegen snel aan | Schuttevaer.nl

Minister pakt ‘harde laag’ bij Nijmegen snel aan

De ‘harde laag’ in de Waal bij Nijmegen wordt afgevlakt, waardoor de kans kleiner wordt dat schepen bij laag water contact maken en beschadigd raken. Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat trekt in totaal 7,7 miljoen euro uit voor verbeteringen, heeft ze de Tweede Kamer in een brief laten weten.

Langdurig laag water zorgde voor een (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer