Havenwerkers EBS schorten boycot tegen Duitse bulkcarrier op

Havenwerkers van de Laurenshaven-terminal van EBS in de Rotterdamse haven hebben de lossing van de bulkcarrier Puma hervat, maar mogelijk wordt de woensdagavond ingezette boycot donderdagavond opnieuw van kracht.

Als de rederij, het Duitse Blumenthal, niet voor donderdagmiddag 15.00 uur een akkoord met de zeevarendenbond ITF bereikt, zal de avondploeg het onder Kaaiman-vlag varende schip niet in behandeling nemen, verwacht bestuurder Cees Bos van vakbond FNV Havens.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Havenwerkers EBS schorten boycot tegen Duitse bulkcarrier op | Schuttevaer.nl

Havenwerkers EBS schorten boycot tegen Duitse bulkcarrier op

Havenwerkers van de Laurenshaven-terminal van EBS in de Rotterdamse haven hebben de lossing van de bulkcarrier Puma hervat, maar mogelijk wordt de woensdagavond ingezette boycot donderdagavond opnieuw van kracht.

Als de rederij, het Duitse Blumenthal, niet voor donderdagmiddag 15.00 uur een akkoord met de zeevarendenbond ITF bereikt, zal de avondploeg het onder Kaaiman-vlag varende schip niet in behandeling nemen, verwacht bestuurder Cees Bos van vakbond FNV Havens.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer