Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Havenwerkers EBS schorten boycot tegen Duitse bulkcarrier op

ROTTERDAM

Havenwerkers van de Laurenshaven-terminal van EBS in de Rotterdamse haven hebben de lossing van de bulkcarrier Puma hervat, maar mogelijk wordt de woensdagavond ingezette boycot donderdagavond opnieuw van kracht.

Als de rederij, het Duitse Blumenthal, niet voor donderdagmiddag 15.00 uur een akkoord met de zeevarendenbond ITF bereikt, zal de avondploeg het onder Kaaiman-vlag varende schip niet in behandeling nemen, verwacht bestuurder Cees Bos van vakbond FNV Havens.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook