Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Toch stadhuis in nautisch kwartier Willemsoord

DEN HELDER

Met 21 stemmen voor en 8 tegen heeft de gemeenteraad van Den Helder besloten op het voormalige Rijkswerfcomplex Willemsoord in Den Helder een stadhuis te vestigen. Dit tot grote teleurstelling van de vrijwilligers die jarenlang hebben gewerkt aan de opzet en inrichting van Museumhaven Willemsoord.

1 / 1
Toch stadhuis in nautisch kwartier Willemsoord

Toch stadhuis in nautisch kwartier Willemsoord

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • M. den Hertog

    Nou, beste meneer Schaap, wellicht is het u ontgaan maar Nederland wordt geregeerd door mensen die geen of nauwelijjks verstand van zaken heeft. Het Rijk is gebaat bij mensen die geen kennis van zaken hebben dat is namelijk makkelijker tijdens besluitvormingen; lobby groepen met het meeste geld vertellen dan aan die mensen waarvoor ze moeten stemmen. Welkom in de moderne democratie.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook