Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe Panamakanaal open

Colon

Het Chinese containerschip Cosco Shipping Panama is zondag 26 juni officieel als eerste door het nieuwe Panamakanaal gevaren. Het schip werd door onder toeziend oog van 62 internationale delegaties naar binnen geschut aan de Atlantische kant. De vaarweg tussen de Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan in Midden-Amerika moet de economie van Panama een flinke impuls geven.

1 / 3
Nieuw Panamakanaal open

Nieuw Panamakanaal open

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook