Nieuwe Panamakanaal open

Het Chinese containerschip Cosco Shipping Panama is zondag 26 juni officieel als eerste door het nieuwe Panamakanaal gevaren. Het schip werd door onder toeziend oog van 62 internationale delegaties naar binnen geschut aan de Atlantische kant. De vaarweg tussen de Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan in Midden-Amerika moet de economie van Panama een flinke impuls geven.

Nieuw Panamakanaal open

Neopanamax-schepen met 13.000 teu door Midden-Amerika

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Nieuwe Panamakanaal open | Schuttevaer.nl

Nieuwe Panamakanaal open

Het Chinese containerschip Cosco Shipping Panama is zondag 26 juni officieel als eerste door het nieuwe Panamakanaal gevaren. Het schip werd door onder toeziend oog van 62 internationale delegaties naar binnen geschut aan de Atlantische kant. De vaarweg tussen de Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan in Midden-Amerika moet de economie van Panama een flinke impuls geven.

Nieuw Panamakanaal open

Neopanamax-schepen met 13.000 teu door Midden-Amerika

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer