Schultz bereid Woelse Waard te ontzien voor overnachtingsplaatsen

De omstreden overnachtingsplaatsen voor de binnenvaart in de Woelse Waard lijken voor zeker tien jaar van de baan. Rijkswaterstaat ontziet het natuurgebied bij Gorinchem, maar wil dan wel vier extra overnachtingsplaatsen in de Vluchthaven. Schepen kunnen voorlopig blijven ankeren in de Merwede.

Schultz bereid Woelse Waard te ontzien voor overnachtingsplaatsen

Rijkswaterstaat houdt vast aan de 25 overnachtingsplaatsen die nodig zijn bij het splitsingspunt van de Merwedes. Zeven zijn al aanwezig in de Vluchthaven. Voor de resterende achttien overnachtingsplaatsen moet een plek worden gevonden. Gorinchem en de aangrenzende gemeenten kwamen als meest geschikte plekken uit een locatiestudie.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Schultz bereid Woelse Waard te ontzien voor overnachtingsplaatsen | Schuttevaer.nl

Schultz bereid Woelse Waard te ontzien voor overnachtingsplaatsen

De omstreden overnachtingsplaatsen voor de binnenvaart in de Woelse Waard lijken voor zeker tien jaar van de baan. Rijkswaterstaat ontziet het natuurgebied bij Gorinchem, maar wil dan wel vier extra overnachtingsplaatsen in de Vluchthaven. Schepen kunnen voorlopig blijven ankeren in de Merwede.

Schultz bereid Woelse Waard te ontzien voor overnachtingsplaatsen

Rijkswaterstaat houdt vast aan de 25 overnachtingsplaatsen die nodig zijn bij het splitsingspunt van de Merwedes. Zeven zijn al aanwezig in de Vluchthaven. Voor de resterende achttien overnachtingsplaatsen moet een plek worden gevonden. Gorinchem en de aangrenzende gemeenten kwamen als meest geschikte plekken uit een locatiestudie.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer