Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

BBZ: ‘Noodfonds nu hard nodig voor chartervaart’

ENKHUIZEN

De Nederlandse chartervloot heeft dringend hulp nodig. De BBZ, vereniging voor beroepschartervaart, heeft in een brief aan de ministers Wiebes (Economische Zaken) van Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur) verzocht een noodfonds op te richten voor de chartervaart. De schade loopt dit jaar op tot zo’n 60 miljoen euro, bijna 90% van de jaaromzet.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook