20.000 namen

Databank Koopvaardij wint Maritime Achievement Award: ‘Top zichtbaarheid’

Juryvoorzitter Annet Koster van de Maritime Awards, is enthousiast over de Databank Koopvaardij. De Stichting Koopvaardijpersoneel 1940-1945 is volgens haar de terechte winnaar van de Maritime Achievement Award 2023. Ze zegt hierover: ‘Met deze prijs willen we hét initiatief dat het maritieme bij het brede publiek zichtbaar heeft gemaakt in het zonnetje zetten. En dat is precies wat deze Databank heeft gedaan. Niet alleen door de data bij de mensen te krijgen met een muisklik, ook door de hele PR-machine er omheen. Top zichtbaarheid!’

Databank Koopvaardij
De Nederlandse zeesleper Zwarte Zee heeft een brandend Amerikaans Liberty-schip op sleeptouw. Foto's via Stichting Koopvaardijpersoneel 1940-1945

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Profiteer nu van de Black Friday aanbieding: Schuttevaer Online abonnement voor € 50,-

Abonneer

Databank Koopvaardij wint Maritime Achievement Award: ‘Top zichtbaarheid’ | Schuttevaer.nl
20.000 namen

Databank Koopvaardij wint Maritime Achievement Award: ‘Top zichtbaarheid’

Juryvoorzitter Annet Koster van de Maritime Awards, is enthousiast over de Databank Koopvaardij. De Stichting Koopvaardijpersoneel 1940-1945 is volgens haar de terechte winnaar van de Maritime Achievement Award 2023. Ze zegt hierover: ‘Met deze prijs willen we hét initiatief dat het maritieme bij het brede publiek zichtbaar heeft gemaakt in het zonnetje zetten. En dat is precies wat deze Databank heeft gedaan. Niet alleen door de data bij de mensen te krijgen met een muisklik, ook door de hele PR-machine er omheen. Top zichtbaarheid!’

Databank Koopvaardij
De Nederlandse zeesleper Zwarte Zee heeft een brandend Amerikaans Liberty-schip op sleeptouw. Foto's via Stichting Koopvaardijpersoneel 1940-1945

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer