Motoren

Volvo Penta ontwikkelt efficiënte voortstuwingen voor offshore

Volvo Penta heeft voor snelle professionele zeeschepen en superjachten van 25 tot meer dan 55 meter een nieuw zwaarder IPS-platform ontwikkeld, het Inboard Performance System (IPS) 40. Het komt in 2025 op de markt en is geschikt voor diesel-, hybride- of volledig elektrische aandrijving.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Volvo Penta ontwikkelt efficiënte voortstuwingen voor offshore | Schuttevaer.nl
Motoren

Volvo Penta ontwikkelt efficiënte voortstuwingen voor offshore

Volvo Penta heeft voor snelle professionele zeeschepen en superjachten van 25 tot meer dan 55 meter een nieuw zwaarder IPS-platform ontwikkeld, het Inboard Performance System (IPS) 40. Het komt in 2025 op de markt en is geschikt voor diesel-, hybride- of volledig elektrische aandrijving.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer