Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Vertraging in leveringen uit China nemen verder toe

Yantian

De internationale handel heeft al langere tijd te maken met vertragingen, maar daar lijkt voorlopig geen einde aan te komen. Het belangrijke Chinese exportknooppunt Yantian werd deze maand deels stilgelegd vanwege coronamaatregelen en dat kan tot verdere vertragingen leiden. Ook de kosten voor vervoer per container zullen voorlopig nog niet dalen.

1 / 1
Strenge coronamaatregelen in Zuid-Chinese containerhaven Yantian zorgen voor ernstige verstoringen van de scheepvaart

Strenge coronamaatregelen in Zuid-Chinese containerhaven Yantian zorgen voor ernstige verstoringen van de scheepvaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook