Koedood krijgt groen licht voor Stage V-procedure     

De Koedood Marine Group heeft toestemming gekregen om de complete Mitsubishi MPTK/MPTAW motoren-range met één motorentest door de EU Stage V testprocedure te loodsen. 

In de showroom van de Koedood Marine Group in Hendrik Ido Ambacht staat deze ‘Stage V-compliant’ Mitsubishi S12R-(Z3) MPTAW voortstuwingsmotor van 940 kW bij 1600 toeren met Emigreen SCR-katalysator en gesloten roetfilter. (Foto Hans Heynen)
In de showroom van de Koedood Marine Group in Hendrik Ido Ambacht staat deze ‘Stage V-compliant’ Mitsubishi S12R-(Z3) MPTAW voortstuwingsmotor van 940 kW bij 1600 toeren met Emigreen SCR-katalysator en gesloten roetfilter. (Foto Hans Heynen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Koedood krijgt groen licht voor Stage V-procedure | Schuttevaer.nl

Koedood krijgt groen licht voor Stage V-procedure     

De Koedood Marine Group heeft toestemming gekregen om de complete Mitsubishi MPTK/MPTAW motoren-range met één motorentest door de EU Stage V testprocedure te loodsen. 

In de showroom van de Koedood Marine Group in Hendrik Ido Ambacht staat deze ‘Stage V-compliant’ Mitsubishi S12R-(Z3) MPTAW voortstuwingsmotor van 940 kW bij 1600 toeren met Emigreen SCR-katalysator en gesloten roetfilter. (Foto Hans Heynen)
In de showroom van de Koedood Marine Group in Hendrik Ido Ambacht staat deze ‘Stage V-compliant’ Mitsubishi S12R-(Z3) MPTAW voortstuwingsmotor van 940 kW bij 1600 toeren met Emigreen SCR-katalysator en gesloten roetfilter. (Foto Hans Heynen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer