Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Manager Hurtigruten op non-actief na uitbraak coronavirus

OSLO

Na een corona-uitbraak op een van haar schepen en de verdenking van een uitbraak op een tweede schip, waarbij in totaal 62 bemanningsleden en passagiers besmet raakten, heeft de rederij Hurtigruten operationeel manager Bent Martini op non-actief gezet.

1 / 1
De MS Fridtjof Nansen. (Foto Hurtigruten)

De MS Fridtjof Nansen. (Foto Hurtigruten)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook