Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Hyundai Mipo bouwt tanker aangedreven door ammoniak

ULSAN

De Koreaanse Hyundai Mipo Dockyard (HMD), onderdeel van Korea Shipbuilding & Offshore Engineering Co., heeft een principe-goedkeuring, Approval in Principle (AiP) verkregen van Lloyds Register (LR) voor de bouw van een mede door ammoniak aangedreven 50.000 tons Mid Range tanker.

1 / 1
Het plan werd goedgekeurd door Lloyds Register. (Foto Hyundai Mipo Dockyard)

Het plan werd goedgekeurd door Lloyds Register. (Foto Hyundai Mipo Dockyard)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook