Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Bijzonder zeildoek voor Time is Money

VREESWIJK

Het parlevinkerbootje Time is Money van Wim van Hooren heeft onlangs een bijzonder zeildoek voor de rolluiken gekregen. Het bootje ligt sinds 2016 op de museumwerf in Vreeswijk en met het nieuwe doek lijkt het net of de producten van de parlevinker altijd voor het grijpen liggen.

1 / 1
Wim van Hooren is zelf ook te bewonderen op het nieuwe zeildoek van de Time is Money. (Foto Wim van Hooren)

Wim van Hooren is zelf ook te bewonderen op het nieuwe zeildoek van de Time is Money. (Foto Wim van Hooren)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook