Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware schade na aanvaring zeeschepen bij Sluiskil

SLUISKIL

Het zeeschip Klara van Hansa Shipping is in de nacht van maandag op dinsdag 30 april op het Kanaal van Gent naar Terneuzen zwaar beschadigd bij een aanvaring door de bulkcarrier Posidana. Er is niemand gewond geraakt.

1 / 1
Zware schade na aanvaring zeeschepen bij Sluiskil

Zware schade na aanvaring zeeschepen bij Sluiskil

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook