Konvooivaart IJsselmeer nog niet aan de orde

IJsgang bemoeilijkt het varen op kleinere vaarwegen in binnen- en buitenland steeds meer. Voor een groot aantal zijn al vaarverboden van kracht. Veel minder schepen steken het IJsselmeer over. Konvooivaart is volgens Koninklijke Schuttevaer nog niet aan de orde.

IJsbreker in Rotterdamse haven

Een actueel overzicht van de bevaarbaarheid van vaarwegen binnen Nederland is te vinden bij Ijsberichten op Teletekstpagina 725 en voor de buitenlandse binnenvaart onderaan het overzicht op pagina 722.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Konvooivaart IJsselmeer nog niet aan de orde | Schuttevaer.nl

Konvooivaart IJsselmeer nog niet aan de orde

IJsgang bemoeilijkt het varen op kleinere vaarwegen in binnen- en buitenland steeds meer. Voor een groot aantal zijn al vaarverboden van kracht. Veel minder schepen steken het IJsselmeer over. Konvooivaart is volgens Koninklijke Schuttevaer nog niet aan de orde.

IJsbreker in Rotterdamse haven

Een actueel overzicht van de bevaarbaarheid van vaarwegen binnen Nederland is te vinden bij Ijsberichten op Teletekstpagina 725 en voor de buitenlandse binnenvaart onderaan het overzicht op pagina 722.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer