Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Groot kabellegcontract voor Boskalis

PAPENDRECHT

Boskalis gaat voor de kust van het Engelse graafschap Yorkshire drie exportkabels aanleggen voor het grote offshore windturbinepark Hornsea 2. Samen krijgen deze kabels een lengte van 390 kilometer. Met de opdracht van Ørsted Wind Power is meer dan 100 miljoen euro gemoeid.

1 / 1
Met behulp van de Boka Falcon worden de energiekabels ingegraven. (Foto PAS Publicaties)

Met behulp van de Boka Falcon worden de energiekabels ingegraven. (Foto PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.