Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schippersz (45): Direct-omkeerbaar

Bazel

Stuurman Casa was een ruwe bolster, zonder blanke pit. Dat is te zeggen, ik heb die nooit aangetroffen. We konden met elkaar overweg omdat we zorgden elkaar niet in de weg te zitten. Onder supervisie van kapitein Kemmeren was het hele schip van hem, minus de machinekamer. Hij mocht daar wel in, maar had er niets te zoeken. Ik was de matroos-motordrijver.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • H Bohle

    Worden of zijn deze verhalen ooit gebundeld? Want ik kan er zó van genieten!

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.