Volvox Asia verliest bemanningslid

Na een zoekactie van twee dagen door de Indiase Kustwacht zijn de stoffelijke resten gevonden van Raj Kumar Mylapilli, die als trainee werkzaam was aan boord van de sleephopperzuiger Volvox Asia van Van Oord.

De kapitein van de zuiger had op zaterdagmorgen 12 januari een noodsignaal uitgezonden nadat de trainee tijdens baggerwerk op zee voor de haveningang van Mumbai overboord was geslagen. Vervolgens kwam er een zoekactie op gang, waarbij naast schepen ook een helikopter werd ingezet.

Op 14 januari werd het lichaam van de vermiste man gevonden. De in 1998 gebouwde Volvox Asia maakt sinds 2002 deel uit van de vloot van Van Oord. Het 134 meter lange vaartuig vaart onder de vlag van India en heeft een hoppercapaciteit van 10.834 kuub. (PAS)

Volvox Asia verliest bemanningslid | Schuttevaer.nl

Volvox Asia verliest bemanningslid

Na een zoekactie van twee dagen door de Indiase Kustwacht zijn de stoffelijke resten gevonden van Raj Kumar Mylapilli, die als trainee werkzaam was aan boord van de sleephopperzuiger Volvox Asia van Van Oord.

De kapitein van de zuiger had op zaterdagmorgen 12 januari een noodsignaal uitgezonden nadat de trainee tijdens baggerwerk op zee voor de haveningang van Mumbai overboord was geslagen. Vervolgens kwam er een zoekactie op gang, waarbij naast schepen ook een helikopter werd ingezet.

Op 14 januari werd het lichaam van de vermiste man gevonden. De in 1998 gebouwde Volvox Asia maakt sinds 2002 deel uit van de vloot van Van Oord. Het 134 meter lange vaartuig vaart onder de vlag van India en heeft een hoppercapaciteit van 10.834 kuub. (PAS)