Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kerstdagen: veertig migranten opgepikt die naar Engeland wilden oversteken

CALAIS

De Franse kustwacht heeft tijdens de Kerstdagen in het Nauw van Calais opnieuw illegale migranten van zee laten oppikken die met bootjes Engeland probeerden te bereiken. Het zou in totaal gaan om zes reddingsoperaties in samenwerking met de Britse kustwacht, waarbij ongeveer veertig mensen opgespoord en van zee gehaald werden. De Britse autoriteiten spreken van georganiseerde mensensmokkel.

1 / 2
Kerstdagen: veertig migranten opgepikt die naar Engeland wilden oversteken

Kerstdagen: veertig migranten opgepikt die naar Engeland wilden oversteken

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook