Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

300 miljoen weg bij Aegean Marine

PIRAEUS

Een groep van 12 werknemers en oud-werknemers heeft bunkeraar Aegean Marine voor 300 miljoen dollar opgelicht.

Aegean Marine exploiteert wereldwijd 19 bunkerstations en heeft 60 tankers in de vaart. De fraude op managementniveau kwam aan het licht bij een accountantsonderzoek. Van het gestolen geld zou 200 miljoen niet meer te achterhalen zijn. Dat melden bronnen als Lloyd’s List en Tradewinds. Het grootste deel zou zijn weggesluisd naar Oil Tank Engineering & Consulting op de Marshall Islands, dat de bouw van een olieterminal begeleidde voor een vroegere dochter van Aegean Marine. De kopstukken zouden mensen met geweld tot deelname hebben gedwongen. (WdN)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook