Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Ballastwater wordt duurder als het een haastklus wordt

Groningen

Leveranciers van ballastwater-behandelsystemen zien met lede ogen aan dat de installatie van IMO-gecertificeerde systemen als retrofit nog niet op gang komt. Begrip voor die situatie is er ook. Er zijn aanvragen, er worden raamovereenkomsten gesloten, maar een stroom aan orders blijft nog uit. Pas op, zeggen de leveranciers.

1 / 1
Ballastwater wordt duurder als het een haastklus wordt

Ballastwater wordt duurder als het een haastklus wordt

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook