Meevaren met de redders

De jaarlijkse Reddingbootdag van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) heeft plaats op 28 april 2018.

Meevaren met de redders

Belangstellenden kunnen deze dag op verschillende locaties van de KNRM vanaf 10:00 tot 16:00 uur meevaren op de reddingboten. Zo’n 45 reddingbootstations, die 78 reddingboten tot hun beschikking hebben, openen hun deuren voor het publiek. In IJmuiden kan onder meer worden meegevaren op de historische reddingboot Johanna Louisa (Carlot-klasse). (WM)

 

Meevaren met de redders | Schuttevaer.nl

Meevaren met de redders

De jaarlijkse Reddingbootdag van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) heeft plaats op 28 april 2018.

Meevaren met de redders

Belangstellenden kunnen deze dag op verschillende locaties van de KNRM vanaf 10:00 tot 16:00 uur meevaren op de reddingboten. Zo’n 45 reddingbootstations, die 78 reddingboten tot hun beschikking hebben, openen hun deuren voor het publiek. In IJmuiden kan onder meer worden meegevaren op de historische reddingboot Johanna Louisa (Carlot-klasse). (WM)