Banken helpen Wagenborg

Na Flinter en Abis blijkt nu ook Wagenborg in financiële nood te zijn gekomen. Het scheepvaartconcern kon een in juli aflopende lening niet aflossen. Drie Nederlandse banken zijn het Groningse scheepvaartconcern nu te hulp geschoten. Ze hebben onder meer aandelen in het bedrijf genomen.

Rederij ziet markt pas op langere termijn verbeteren

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Banken helpen Wagenborg | Schuttevaer.nl

Banken helpen Wagenborg

Na Flinter en Abis blijkt nu ook Wagenborg in financiële nood te zijn gekomen. Het scheepvaartconcern kon een in juli aflopende lening niet aflossen. Drie Nederlandse banken zijn het Groningse scheepvaartconcern nu te hulp geschoten. Ze hebben onder meer aandelen in het bedrijf genomen.

Rederij ziet markt pas op langere termijn verbeteren

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer