Herinneringen aan een iconische scheepsramp

Het was niet de grootste scheepsramp uit de geschiedenis, maar wel een die in ons collectieve geheugen is gegrift: de ondergang van de Titanic. Op 15 april is het 102 jaar geleden dat 1523 mensen stierven in het ijskoude water van de Noordelijke Atlantische Oceaan. Nooit eerder was deze ramp zo tastbaar voor ons als in ‘Titanic: The Artifact Exhibition’ in Amsterdam EXPO.

Herinneringen aan een iconische scheepsramp

Titanic-tentoonstelling in Amsterdam EXPO

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Herinneringen aan een iconische scheepsramp | Schuttevaer.nl

Herinneringen aan een iconische scheepsramp

Het was niet de grootste scheepsramp uit de geschiedenis, maar wel een die in ons collectieve geheugen is gegrift: de ondergang van de Titanic. Op 15 april is het 102 jaar geleden dat 1523 mensen stierven in het ijskoude water van de Noordelijke Atlantische Oceaan. Nooit eerder was deze ramp zo tastbaar voor ons als in ‘Titanic: The Artifact Exhibition’ in Amsterdam EXPO.

Herinneringen aan een iconische scheepsramp

Titanic-tentoonstelling in Amsterdam EXPO

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer