Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Hopperzuiger HAM 310 veilig door Golf van Aden

DUBAI

De hopperzuiger HAM 310 (167,60 x 23 meter, 20.000 dwt) van baggeraar Van Oord passeerde vorige week veilig de Golf van Aden en de Arabische Zee op weg naar een klus in Abu Dhabi.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • a.westmeijer

    ze moeten de zaak niet romantiseren,wij hebben vorig jaar wel degelijk een paar pogingen meegemaakt tot 150 meter aan toe,totdat ze inzagen dat er teveel obstructies waren keerden ze om. wij gaan volgende week met de ham 310 weer door dat gebied heen naar india en we hopen maar op het goede,maar een paar mariniers prefereek ik wel net als een hoop collegas”en geen verhaal over zielige negers het gaat u goed wij groeten u vanuit dubai

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook