Opinie: ‘Puls zomaar van tafel geveegd’

Wat een week het kan niemand ontgaan zijn dat er een verbod op pulsvisserij is afgekondigd. Er moet nog over worden gestemd, maar in de tekst waar ja of nee op gestemd kan worden, staat een algeheel pulsverbod per 2021. De media staan vol van berichten over pulsvisserij. veel regionale kranten berichten over de zorgen bij vissers, de teleurstelling, het feit dat wetenschap terzijde is geschoven.

Opinie: 'Puls zomaar van tafel geveegd'

‘Vals beeld van hardwerkende mensen die doorzetten om voedsel te vangen’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Opinie: ‘Puls zomaar van tafel geveegd’ | Schuttevaer.nl

Opinie: ‘Puls zomaar van tafel geveegd’

Wat een week het kan niemand ontgaan zijn dat er een verbod op pulsvisserij is afgekondigd. Er moet nog over worden gestemd, maar in de tekst waar ja of nee op gestemd kan worden, staat een algeheel pulsverbod per 2021. De media staan vol van berichten over pulsvisserij. veel regionale kranten berichten over de zorgen bij vissers, de teleurstelling, het feit dat wetenschap terzijde is geschoven.

Opinie: 'Puls zomaar van tafel geveegd'

‘Vals beeld van hardwerkende mensen die doorzetten om voedsel te vangen’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer