Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Opinie: ‘Puls zomaar van tafel geveegd’

Stellendam

Wat een week het kan niemand ontgaan zijn dat er een verbod op pulsvisserij is afgekondigd. Er moet nog over worden gestemd, maar in de tekst waar ja of nee op gestemd kan worden, staat een algeheel pulsverbod per 2021. De media staan vol van berichten over pulsvisserij. veel regionale kranten berichten over de zorgen bij vissers, de teleurstelling, het feit dat wetenschap terzijde is geschoven.

1 / 1
Opinie: 'Puls zomaar van tafel geveegd'

Opinie: 'Puls zomaar van tafel geveegd'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • G.M. Noldes

    Welkom in het debielen defile van ad hoc en zonder enige kennis van zaken door ieders strot gewrongen “beleid”

    Minachting van de bevolking is de grootste voedingsbodem voor revolutie.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook