Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Leren vissen op een andere manier

URK

Het enige Nederlandse praktijkopleidingsschip voor visserij is vrijdag 22 oktober in de vaart gekomen. De PD-147 Enterprise van de Ekofish Group op Urk is deze week met drie leerlingen en hun begeleider naar zee vertrokken. Het schip wordt vooralsnog alleen gebruikt door leerlingen van het Urker Berechja College.

1 / 1
leerlingen

leerlingen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook