Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Topvrouw Karin Orsel van MF Shipping Group: ‘De zeevaart levert, wat er ook gebeurt’

DELFZIJL

‘De schappen in de supermarkten zijn gevuld en er is nauwelijks een product dat je niet kunt kopen. De vrachtstromen zijn gebleven.’ Karin Orsel, KVNR-voorzitter en CEO van de MF Shipping Group in Delfzijl is trots op haar sector, die temidden van wereldwijde virusuitbraken en lockdowns de wereldbevolking blijft bevoorraden.

1 / 1
Karin Orsel: ‘Ik denk dat het altijd al in me heeft gezeten. Opkomen voor iemand in de knel, dat deed ik vroeger op het schoolplein ook al. Het speelveld is nu een stuk groter, maar ik wil staan voor de mensen die voor me werken, de mannen en vrouwen aan boord, de collega’s en vrienden.’ (Foto Loek Mulder)

Karin Orsel: ‘Ik denk dat het altijd al in me heeft gezeten. Opkomen voor iemand in de knel, dat deed ik vroeger op het schoolplein ook al. Het speelveld is nu een stuk groter, maar ik wil staan voor de mensen die voor me werken, de mannen en vrouwen aan boord, de collega’s en vrienden.’ (Foto Loek Mulder)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
 • j.hagens

  De hele keten levert, wat er ook gebeurd, dit mag wel is wat meer in dank af worden genomen.
  Altijd moet het zo goedkoop mogelijk, de mensen komen langs de waterkant kijken als de zon hoog aan de hemel staat, met veel wind of mist en hoogwater, laagwater het gaat altijd door, al vriezen bij wijze van spreken je handen van je lijf,
  voorts zie je soms 2 of 3 ploegen die je schip laden of lossen.
  En altijd gehaast, nooit is tijd om gezellig een stadje of dorpje in te gaan, in u sector worden er steeds meer Zeemanshuizen gesloten.
  Toch een leuk artikel en wens ieder veel sterkte in deze barre tijden.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook