Topvrouw Karin Orsel van MF Shipping Group: ‘De zeevaart levert, wat er ook gebeurt’

‘De schappen in de supermarkten zijn gevuld en er is nauwelijks een product dat je niet kunt kopen. De vrachtstromen zijn gebleven.’ Karin Orsel, KVNR-voorzitter en CEO van de MF Shipping Group in Delfzijl is trots op haar sector, die temidden van wereldwijde virusuitbraken en lockdowns de wereldbevolking blijft bevoorraden.

Karin Orsel: ‘Ik denk dat het altijd al in me heeft gezeten. Opkomen voor iemand in de knel, dat deed ik vroeger op het schoolplein ook al. Het speelveld is nu een stuk groter, maar ik wil staan voor de mensen die voor me werken, de mannen en vrouwen aan boord, de collega’s en vrienden.’ (Foto Loek Mulder)
Karin Orsel: ‘Ik denk dat het altijd al in me heeft gezeten. Opkomen voor iemand in de knel, dat deed ik vroeger op het schoolplein ook al. Het speelveld is nu een stuk groter, maar ik wil staan voor de mensen die voor me werken, de mannen en vrouwen aan boord, de collega’s en vrienden.’ (Foto Loek Mulder)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Topvrouw Karin Orsel van MF Shipping Group: ‘De zeevaart levert, wat er ook gebeurt’ | Schuttevaer.nl

Topvrouw Karin Orsel van MF Shipping Group: ‘De zeevaart levert, wat er ook gebeurt’

‘De schappen in de supermarkten zijn gevuld en er is nauwelijks een product dat je niet kunt kopen. De vrachtstromen zijn gebleven.’ Karin Orsel, KVNR-voorzitter en CEO van de MF Shipping Group in Delfzijl is trots op haar sector, die temidden van wereldwijde virusuitbraken en lockdowns de wereldbevolking blijft bevoorraden.

Karin Orsel: ‘Ik denk dat het altijd al in me heeft gezeten. Opkomen voor iemand in de knel, dat deed ik vroeger op het schoolplein ook al. Het speelveld is nu een stuk groter, maar ik wil staan voor de mensen die voor me werken, de mannen en vrouwen aan boord, de collega’s en vrienden.’ (Foto Loek Mulder)
Karin Orsel: ‘Ik denk dat het altijd al in me heeft gezeten. Opkomen voor iemand in de knel, dat deed ik vroeger op het schoolplein ook al. Het speelveld is nu een stuk groter, maar ik wil staan voor de mensen die voor me werken, de mannen en vrouwen aan boord, de collega’s en vrienden.’ (Foto Loek Mulder)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer