Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Uitfasering enkelwanders heeft geen effect op markt

Rotterdam

Het afscheid van de enkelwandige tankers per 1 januari 2019 heeft voorlopig geen effect op de markt. Volgens Koninklijke BLN-Schuttevaer is er zoveel tankercapaciteit dat het aanbod aan laadruimte de vraag zelfs overstijgt. Daarom heeft de verbanning van enkelwandige schepen in elk geval voorlopig geen invloed op de prijsvorming.

1 / 1
Uitfasering enkelwanders heeft geen effect op markt

Uitfasering enkelwanders heeft geen effect op markt

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook