Schipper betrapt met slechte tachograaf

Op het Kanaal van Gent naar Terneuzen heeft de politie verschillende overtredingen geconstateerd bij een scheepscontrole.

De Landelijke Eenheid Zuidwest controleerde met behulp van politievaartuig P58 verschillende schepen. Eén van de schippers bleek zonder een goed functionerende tachograaf te hebben gevaren in de nacht van dinsdag op woensdag. Hierdoor kon niet goed worden gecontroleerd op de naleving van de rust- en vaartijden. Ook enkele andere zaken bleken volgens de politie niet op orde te zijn.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Schipper betrapt met slechte tachograaf | Schuttevaer.nl

Schipper betrapt met slechte tachograaf

Op het Kanaal van Gent naar Terneuzen heeft de politie verschillende overtredingen geconstateerd bij een scheepscontrole.

De Landelijke Eenheid Zuidwest controleerde met behulp van politievaartuig P58 verschillende schepen. Eén van de schippers bleek zonder een goed functionerende tachograaf te hebben gevaren in de nacht van dinsdag op woensdag. Hierdoor kon niet goed worden gecontroleerd op de naleving van de rust- en vaartijden. Ook enkele andere zaken bleken volgens de politie niet op orde te zijn.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer